Kosten

Wat kost een Weddingplanner en/of Ceremoniemeester?

Het is prettig om van tevoren te weten waar je aan toe bent qua kosten. Daarom hanteren wij vaste prijzen.
Celestial Weddings biedt haar diensten aan op basis van een totaalprijs en op basis van een uurtarief. Het is uiteraard mogelijk om de aangeboden diensten helemaal naar wens aan te passen.

Diensten op basis van Totaalprijs

Op basis van een totaalprijs bieden wij de volgende twee opties aan:
    1. Complete organisatie van de bruiloft inclusief het Ceremoniemeesterschap
    2. Ceremoniemeesterschap

Optie 1: Complete organisatie van de bruiloft inclusief Ceremoniemeesterschap

Voor wie? Het bruidspaar dat volledig onbezorgd van een geslaagd huwelijksfeest wil genieten waarbij Celestial Weddings vanaf het prille begin tot aan het succesvolle eind van de bruiloft aan hun zijde staat.

Celestial Weddings zal een totaalprijs in rekening brengen van € 2.500,00 inclusief BTW. Hierbij verricht Celestial Weddings met een maximum van 40 uur de onderstaande dienstverlening.

 • De organisatie en planning van de bruiloft;
 • Het leveren van unieke ideeën, advies en oplossingen voor de bruiloft.
 • Onderhandelingen met – en prijsvergelijking van – aanbieders van catering, vervoer, drukwerk, muzikale omlijsting, fotografie en dergelijke;
 • Aanspreekpunt van alle betrokken leveranciers;
 • Het maken van een draaiboek voor de bruiloft;
 • Het fungeren als ceremoniemeester en gastvrouw tijdens de bruiloft. Hierbij is standaard 1 assistent aanwezig.
 • Het ophalen van de huwelijkscadeaus, het terug (laten) brengen van gehuurde spullen, het (laten) opruimen van de locatie, controle op facturen van geleverde diensten;

Optie 2: Ceremoniemeesterschap

Voor wie? Optie 2 is vooral geschikt voor bruidsparen die volledig overzicht hebben op alle details en uitwerkingen van de organisatie van de bruiloft maar die voor de ‘grote dag’ een professional inschakelen om te waarborgen dat de bruiloft geolied verloopt en er geen dierbare wordt opgezadeld met een stressvolle eretaak.

Schakelen jullie Celestial Weddings in als ceremoniemeester op jullie trouwdag, dan bedragen de kosten hiervoor € 1.250,00 (met een maximum van 20 uur) en ontvangen jullie hiervoor de volgende diensten:

 • 1 maand voor jullie trouwdag zal er een uitgebreid overleg plaatsvinden om draaiboek en contracten van jullie leveranciers te bespreken;
 • voorbereidingswerkzaamheden in verband met het definitief maken van het draaiboek en het versturen van het draaiboek naar alle leveranciers en locaties;
 • Het fungeren als ceremoniemeester en gastvrouw tijdens de bruiloft;
 • Aanspreekpunt voor leveranciers, gasten en bruidspaar op de huwelijksdag;
 • Naast de ervaren ceremoniemeester is standaard 1 assistent tijdens jullie trouwdag aanwezig.

Indien het maximum aantal uur overschreden wordt, zullen de daaropvolgende werkzaamheden in overleg met het bruidspaar tegen het uurtarief van € 65,00 inclusief BTW worden gefactureerd.

Diensten op basis van een Uurtarief

Voor wie? Bruidsparen die graag zelf de touwtjes in handen willen houden, maar die wel bepaalde onderdelen willen uitbesteden. In overleg zal worden besproken wat door het bruidspaar wordt geregeld en wat door Celestial Weddings. Hierbij kun je denken aan onderzoek voor geschikte locaties en leveranciers, of het onderhandelen met leveranciers, het geven van styling advies. Ook kun je denken aan het fungeren als ceremoniemeester op jullie bruiloft, het samenstellen van het draaiboek, het aanleveren van oplossingen bij problemen etc., …. de lijst van mogelijkheden is eindeloos.

Hiervoor wordt een tarief in rekening gebracht van € 65,00 per uur inclusief BTW.