Pascal & Bertina

Pascal & Bertina


“Vrijdag 2 augustus 2013 zijn wij getrouwd bij strandpaviljoen 21 Beach Inn in de Koog.
Wij hebben een fantastische dag gehad onder leiding van weddingplanner Astrid Santé.
Wij waren met een klein gezelschap van 10 volwassenen en 3 kinderen, maar ze had het keurig geregeld zodat we helemaal geen last hebben gehad van de andere gasten van het paviljoen.
Astrid heeft altijd goed meegedacht zodat het echt onze droombruiloft zou worden, zo wilden we geen bruiloftstaart doen omdat we een klein gezelschap hadden maar kwam ze met het leuke idee om kleine cupcakes te versieren met ons thema ‘strand’.
Omdat wij niet op het eiland wonen was het voor ons lastig om een goeie bloemist te vinden voor onze bruidsboeket en corsages. Ik legde dat probleem voor aan Astrid en daar was het antwoord een bloemist op Texel die de boeket en corsages op de grote dag gewoon bij ons logeeradres kwamen afleveren.
Wij zijn op het strand getrouwd in een klein prieeltje dat ze helemaal versierd had naar onze kleur Lila zodat het weer bijpassend was bij mijn jurk en mijn man zijn pak.

Toen wij de fotoshoot aan het doen waren zijn de daggasten keurig opgevangen door het personeel van het paviljoen, ze zijn goed verzorgd met eten en drinken.

Mede door Astrid Santé was het een warme en zeer geslaagde dag.

Bedankt voor het verzorgen van de mooiste dag van ons leven!”