Annemieke & Stefan

Annemieke & Stefan


“Wij hebben een fantastisch huwelijksweekeinde gehad op Texel. Het was heel bijzonder dat al onze familie en vrienden speciaal voor ons naar Texel kwamen. De trouwdag liep vlekkeloos. Door alle goede voorbereidingen en planning vooraf en het ceremoniemeesterschap van Astrid, hebben wij een dag beleefd om nooit te vergeten.

Het slapen en eten bij hotel Opduin, de rondrit voor onze gasten over het eiland en de verzorging van het eten en drinken bij Paal 21 was perfect! Met de TukTuk van het hotel naar de trouwlocatie was superleuk! Wij hadden een zeer leuke en enthousiaste trouwmevrouw, Noortje. Over fotograaf Edo Kooiman zijn wij ook heel tevreden. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt. Ook een aanrader is de (ijs-) bruidstaart te laten verzorgen door IJsboerderij Labora. De muziek van Henri tijdens het diner was hartstikke gezellig. De DJ in de avond hield de dansvloer de hele tijd vol!

Astrid (en Henri), nogmaals hartelijk dank voor jouw goede zorgen en inzet. Zoals al een aantal keer door ons gezegd: De dag liep exact zoals wij graag wilden, en is daardoor heel bijzonder geworden. Echt om nooit te vergeten!”

Annemieke en Stefan”