Media

Media

Texel Magazine
April 2012: Texel Magazine

Een artikel van José Baggerman in Texel Magazine
Lees artikel: Download PDF


Trouwmagazine Bruid en Bruidegom
Augustus 2011: Trouwmagazine Bruid en Bruidegom

“Jouw grote dag” – reportage
Lees artikel: Download PDF


Trouwmagazine Bruid en Bruidegom
Maart 2010: Helderse Courant

“Celestial Weddings gaat over de grens”
van onze verslaggever

Den Helder – Heb je de stoute wens om in New York te willen trouwen? Opgehaald worden in een limo en je laten rijden door New York? Celestial Weddings maakt het allemaal mogelijk.

Na een rondrit door The Big Apple trouwen op de 55e verdieping van het wereldberoemde Empire State Building, met uitzicht op Manhattan en de Hudson River en een romantisch etentje in The Boathouse bij het Central Park. Het decor van veel bekende films; het ligt allemaal binnen handbereik, als je maar weet hoe en wat er geregeld moet worden. Een omvangrijke klus als je het zelf wilt doen, een makkie als je het uit handen geeft.

Studiereis

“Tegenwoordig zijn er veel bruidsparen die de voorkeur geven aan een huwelijk buiten Nederland", vertelt weddingplanner Astrid Santé. "Om aan deze vraag te kunnen voldoen ga ik in april op studiereis naar New York. Zo kan ik persoonlijk kennis maken met de mooiste trouwlocaties en de beste leveranciers van New York die de bruidsparen uit Nederland een onvergetelijke tijd gaan bezorgen”.

Dit betekent niet dat Astrid geen huwelijken binnen Nederland meer organiseert. “Natuurlijk niet. Dat blijf ik gewoon doen. Maar ik vind dat ik alles moet kunnen bieden wat een bruidspaar te wensen heeft”. Wil een bruidspaar gereden worden in een koets, trouwen in een kasteel, een feest met een middeleeuws thema, een ijstaart in plaats van een bruidstaart of een uil die de ringen aanvliegt? Het is allemaal mogelijk, zonder dat het stel dagen bezig is met het vergelijken van prijzen of het internet moet afzoeken om te vinden wat hen het meest aanspreekt. “Waarom zou je het wiel nog een keer willen uitvinden?”


Regelnicht voor hemelse bruiloften
Interview

“Regelnicht voor hemelse bruiloften”
Lees artikel


Van trouwkaart tot taxifooi
Interview

“Van trouwkaart tot taxifooi”
Lees artikel


En ze leefden nog lang en gelukkig
Interview

“En ze leefden nog lang en gelukkig”
Lees artikel