Mogelijkheden

Mogelijkheden

Actief in heel Nederland

Celestial Weddings organiseert bruiloften door het hele land en is niet plaatsgebonden. Door een landelijk leveranciersbestand van de BWPN is het nog makkelijker om in heel Nederland bruiloften te organiseren en gebruik te maken van betrouwbare Leveranciers. De leveranciers uit het BWPN leveranciersbestand zijn geselecteerd op het leveren van goederen en diensten op hoogwaardig niveau.


Trouwen op Texel

Bruidsparen die op Texel willen trouwen zijn hier op het juiste adres. Hoe makkelijk is het om een weddingplanner in te schakelen, zodat je zelf niet steeds naar Texel hoeft om alles voor de bruiloft te regelen. Daarnaast heeft Celestial Weddings een groot leveranciersbestand op Texel, waardoor aan iedere wens van elk bruidspaar kan worden voldaan.


Unieke Samenwerking met Strandpaviljoen Paal 21

Celestial Weddings en Strandpaviljoen Paal 21 in De Koog hebben een unieke samenwerking. Vier je je trouwfeest bij Paal 21, dan mag het bruidspaar kosteloos gebruik maken van de expertise van Celestial Weddings. Het team van Celestial Weddings zal tijdens de trouwceremonie aanwezig zijn en ervoor zorgen dat alles perfect geregeld is. Een unieke mogelijkheid voor een prachtige bruiloft aan het strand.


Trouwen in New York

Celestial Weddings heeft goede relaties opgebouwd in New York. Hierdoor is het mogelijk dat bruidsparen op een eenvoudige manier in de Big Apple kunnen trouwen. Celestial Weddings kan een bruidspaar een volledig verzorgde bruiloft garanderen. Jullie hoeven alleen maar te vliegen. De rest is geregeld ….


Trouwen op Curaçao

Tropische temperaturen, witte stranden, wuivende palmbomen, een helderblauwe zee , statige landhuizen… Curaçao heeft het allemaal en is het perfecte decor voor een Caribische droombruiloft.

Curaçao is een heel veelzijdig eiland als het gaat om trouwlocaties. Naast de parelwitte stranden kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden om te trouwen in een karakteristiek landhuis, op een historische plaats in Willemstad, een zeiljacht midden op zee, of tussen de dolfijnen bij de Dolphin Academy.

De mogelijkheden zijn oneindig om van een bruiloft een bijzondere belevenis te maken en Celestial Weddings helpt hier heel graag bij.

Eén van de grote voordelen van het inschakelen van Celestial Weddings voor de organisatie van een bruiloft op Curaçao, is dat het bruidspaar een direct aanspreekpunt heeft inNederland, die alles voor het bruidspaar op Curaçao regelt.

Celestial Weddings kan een bruidspaar helpen met het zoeken van passende trouw- en/of feestlocatie, maar ook heeft zij goede contacten met andere topleveranciers zoals bijvoorbeeld een fotograaf, bloemist, visagist, kapper, trouwvervoer etc. Door deze goede contacten kan een bruidspaar vertrouwen op eenvolledig verzorgde goed georganiseerde bruiloft op dit prachtige eiland.