Ron & Margret

Ron & Margret


“Eindelijk ….. het is zover, vandaag 23 juni gaan wij trouwen.
Een dag waar we lang naar uitgekeken hebben en waar veel voorbereiding aan vooraf is gegaan.
En wat was het een mooie dag! Alles heeft dan ook mee gezeten, het weer was prachtig. Hoewel er veel wind was, wat voor de eilanden toch redelijk normaal is, scheen wel de gehele dag de zon, wat wij fantastisch vonden want als je aan het strand trouwt hoort dat er wel bij.

Mede dankzij Astrid, Henry, Sanne en Marjo hebben wij samen met onze gasten een geweldige dag gehad. Alles maar dan ook alles, was goed geregeld en verzorgd.
Terwijl wij voor de foto’s op weg gingen heeft Astrid samen met Sanne (assistente) onze gasten meer dan goed verzorgd en vermaakt. Henry (echtgenoot van Astrid), heeft de hele dag gezorgd dat de tuktuk daar was waar die moest zijn zodat wij in en uit konden stappen wanneer dat nodig was.
Toen wij na een geweldige rondrit over het eiland bij het strandpaviljoen aankwamen, waren wij verbaasd over de mooie en gezellige aankleding, wat door Marjo (styliste) was gedaan. Bij het paviljoen was er een vriendelijk en warm welkom door het personeel, wat zich ook nog eens gekleed had in onze themakleuren (zwart/wit). Geweldig!
Complimenten aan al het personeel van Beach Inn (Paal 21) en met name voor de kok. Wat hebben wij heerlijk gegeten, en wat hadden wij een prachtige bruidsijstaart.

Wat ook nog leuk was, is dat Astrid ons heeft gevraagd of we een interview wilden geven voor een nieuw magazine: “Trouwen op Texel”, waar dan ook een mooie fotoreportage voor gemaakt is door Tino Kerdijk. Dus … in het eerste nummer, dat uit is gekomen in juli, staat er een mooi stukje van ons in.

Lieve Astrid, het was een waar feest om dit samen met jou te doen, niets was je te veel, niets was je te gek en bovenal het was heel erg gezellig om dit samen met jou en je (assistenten) te doen.
Heel veel dank namens ons en ook onze gasten, wij hebben werkelijk een fantastische dag gehad!

Liefs,
Margret en Ron”