Victor & Karen

Victor & Karen


“Van kleins af aan wist ik dat ik ooit wilde trouwen. Een fantastische bruiloft moest het worden. Toen ik in 2008 op spectaculaire manier ten huwelijk gevraagd ben door mijn, toen nog, vriend ging het er eindelijk van komen! Een droombruiloft organiseren bleek echter nog niet zo eenvoudig. Gelukkig konden wij rekenen op hulp van Astrid Santé.
In de voorbereiding naar onze bruiloft hebben we meerdere momenten bij elkaar gezeten. Op deze momenten gaven we onze wensen en voorkeuren aan en brainstormden we over de praktische invulling hiervan. Wij merkten dat Astrid begreep wat we voor ogen hadden en zij speelde hier supersnel en creatief op in.
In het traject naar de bruiloft toe nam Astrid de regie over, zij wist wat er wanneer moest gebeuren, onderhandelde met leveranciers en dacht aan dingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Daardoor hadden wij er van tevoren al veel vertrouwen in dat alles soepel zou gaan verlopen.
Op de dag zelf was het echt een feest, zorgeloos, het liep op rolletjes. Alle details waren tot in de puntjes verzorgd en de gehele dag verliep soepel en feestelijk. Als er achter de schermen wat mis dreigde te lopen dan zorgde Astrid voor een adequate oplossing. Wij hebben ons geen moment druk hoeven maken en waren de hele dag het stralend middelpunt.
Ook familie en vrienden hebben fantastisch genoten en wij hebben van velen gehoord dat zij, mede door alle verrassende elementen, nog nooit zo’n geweldige bruiloft hadden meegemaakt. Een dag waar wij en velen met ons nog vaak aan zullen terugdenken.
Kortom, wij zijn zeer positief over de inzet en bekwaamheid van Astrid als weddingplanner. Het is een beroep dat op haar lijf geschreven is!”