William & Louise

William & Louise


“Na vijf jaar samen zijn wilden wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Hoe dat eruit moest gaan zien hadden we eigenlijk al een beetje in ons hoofd toen een vriendin van ons Astrid aanraadde als weddingplanner. Het leek ons erg handig om iemand van buitenaf bij onze dag te betrekken die ons tips kon geven, ons met nuchter advies kon bijstaan en als ceremoniemeester de dag zelf in goede banen zou kunnen leiden. En wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan!
De voorbereidingsavonden waren altijd heel gezellig, maar ook heel vruchtbaar. We konden goed afspraken maken over dingen die geregeld moesten worden en Astrid was daar altijd heel behulpzaam in. Ook hield ze ons budget goed in de gaten en zorgde ze ervoor dat we niets over het hoofd zagen.
Twee weken vòòr de bruiloft was eigenlijk alles al voor elkaar en ging het alleen nog maar om kleine dingetjes, dat vond vooral de bruid een heerlijk idee: geen gestress meer de laatste dagen!
Er waren best wat momenten in de planning waarbij de organisatie heel belangrijk was om iedereen op tijd op de juiste plekken te hebben, iets wat je niet zomaar aan iemand over kan laten….
Maar wat is het allemaal super goed verlopen! ’s Morgens kwam Astrid al zo vrolijk binnen en die glimlach is de hele dag gebleven. We hadden er alle vertrouwen in en wat gaf dat een rust op de voor ons zo bijzondere dag! Samen met haar man Henry hebben ze ervoor gezorgd dat we geen moment op de tijd moesten letten, is alles vlekkeloos verlopen en hebben we met volle teugen van één van de mooiste dagen van ons leven kunnen genieten!”